Over ons

Het evenement voor ondernemend en verenigd Zwaag!

Op zondag 17 april 2016 gaat de derde editie van de Dag van Zwaag plaatsvinden in en om de Sporthal Zwaag. Een groots opgezet, jaarlijks terugkerend evenement in de sfeer van een jaarmarkt, georganiseerd door de Zwaagse Ondernemers Vereniging in samenwerking met Sportcafé Zwaag.

De dag zal om 11.00 uur van start gaan en eindigen rond 17.00 uur, daarna volgt er een After Party in het Sportcafé. Bezoekers kunnen die dag gratis naar binnen. De kleinste bezoekertjes kunnen zich prima vermaken in de speciaal ingerichte kinderhoek, zich laten schminken, meedoen met een kleurwedstrijd en natuurlijk mag een springkussen niet ontbreken. In de sporthal kunt u een hapje en een drankje nuttigen. Mede door een sfeervolle aankleding en muzikale begeleiding van een DJ hopen wij van de Dag van Zwaag weer een doorslaand succes te maken.

Beursvloer
In de sporthal worden marktkramen geplaatst, gecombineerd met vrij in te vullen plaatsen en statafels, waar ondernemers en commerciële instellingen zich kunnen presenteren. Op het podium zullen diverse activiteiten zijn, bijvoorbeeld een modeshow en diverse optredens. Zowel jong en oud zal genieten op deze dag.

Nieuw dit jaar: de Marktstraat !!!
De Dag van Zwaag wordt dit jaar nog grootser. Buiten de sporthal kunnen marktkooplui, particulieren, verenigingen en stichtingen zich promoten! In de straat voor de sporthal zullen kramen geplaatst worden om het jaarmarkt-gevoel nog meer te versterken.

Junior Handelsplein
Vorig jaar konden basisschoolleerlingen uit Zwaag op de tribunes in de sporthal hun oude speelgoed e.d. verkopen. Dit jaar wordt het verplaatst naar buiten en wel op het Junior Handelsplein. De parkeerplaatsen naast de kerk worden hiervoor speciaal ingericht.

Wedstrijd
Voor de beste verkoper (standwerker) van het Junior Handelsplein is er een leuke prijs te winnen. Een vakjury zal af en toe een kijkje nemen op het plein om te kijken wie het beste zijn spullen probeert te verkopen.

Standhouders gezocht
Dit moet u niet missen!! Kom ook de Dag van Zwaag versterken en geef u nu op voor een marktkraam, statafel of vrij in te vullen ruimte. 


Organisatie

De organisatie van de Dag van Zwaag is in handen van de Zwaagse Ondernemers Vereniging in samenwerking met het Sportcafé Zwaag.


Zwaagse Ondernemers Vereniging
De Zwaagse Ondernemers Vereniging heeft als doel het behartigen van de belangen van ondernemers die gevestigd- of zakelijk actief zijn in Zwaag en het onderhouden en activeren van het onderlinge contact.

Wilt u meer informatie of lid worden worden van onze vereniging?
Stuur ons dan even een mailtje, dan zorgen wij dat u informatie toegestuurd krijgt: zwaagseondernemersvereniging@kpnmail.nl
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/pages/Zwaagse-Ondernemers-Vereniging


Sportcafé Zwaag
Sportcafé Zwaag is dé plek om een lekker hapje te eten en gezellig te borrelen. Wij zijn tevens een mooie locatie voor feesten en partijen!

Meer informatie vindt u op: www.sportcafezwaag.nl
Of volg ons op Facebook: www.facebook.com/SportcafeZwaag